Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Demokrati får ALDRIG reduceras till ett utfyllnadsord

2018Posted by Eva Smedberg Fri, April 13, 2018 07:20:41

God morgon :)

Grattis till den sittande regeringen. Ni rödgröna har precis bäddat för en jordskreds-förlust i det kommande valet.

Inte för att ni vill göra om radio- och TV-licensen till en avgift, som skall betalas av alla arbetande myndiga personer via vår skattsedel.

Inte heller för att ni passar på att "fläska" upp den där avgiften och dessutom vill få oss skattebetalare att tro, att dessa pengar kommer att öronmärkas och hamna i ett slags slutet system. Vi som betalar trängselskatt i Göteborg vet exakt vad som händer med sådana pengar om det sitter röda, gröna och några rosa figurer vid rodret.

Nej, ni kommer att förlora valet för att ni inte ens befinner er i den verklighet som ni så andefattigt styr över. Ni kommer att förlora valet på grund av att ni har en kultur- och demokratiminister, Alice Bah Kuhnke (MP), som säger: ‑ När vi betalar för public service då investerar vi vår demokrati.

Man vet verkligen inte om man skall skratta eller gråta, så jag väljer att HAHAHAHAHALLVARLIG TALAT??? Public service har absolut ingenting med demokrati att göra. Public service är ingenting annat än en rödgrön megafon och det kan ju inte bli något annat då 80 % av journalisterna inom den sfären sympatiserar med de rödgröna partierna.

Och om man tänker lite närmare på vilka det är som gärna vill hålla liv i att det är så mycket hat, så många hot och så mycket fejkade nyheter på nätet, då upptäcker man att det stora flertalet, som vill att dessa åsikter skall bli till vedertagna sanningar, arbetar inom public service.

Och om man tänker lite närmare på vilka det är som vill begränsa tryckfriheten på nätet och yttrandefriheten på Facebook, tjaa då upptäcker man att: "Ja, men just det ja". Det är ju dessa partier man röstar på om man är en TV- och/eller radiojournalist på public service.

Så då är frågan. Är demokrati bara ett ord som man "knör" in i en mening, för att ett dåligt beslut skall låta lite bättre...  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.