Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Låg värme och rörelse...hela tiden...

2018Posted by Eva Smedberg Sat, March 31, 2018 08:12:18

God morgon :)

Det händer ganska ofta att jag lyssnar ikapp mig på "Uppdrag Granskning" samtidigt som jag gör någonting annat. Och detta är ett hett tips för den som tycker att exempelvis strykning är bland det mest meningslösa man kan ägna sig åt.

Och jag rekommenderar låg värme på strykjärnet, för du kommer garanterat att få höra sådant som antingen får öronen att trilla av...i bästa fall...eller sådant som får järnet att fastna, mitt fram, på en av era söners skjortor...i sämsta fall...Nu behöver inte detta bli ett jättestort problem eftersom skjortor kan vara puts väck och man kanske faktiskt inte hör att sonen fortfarande frågar efter den där skjortan ibland.

...nåväl...denna påskaftons morgon startade jag igång Uppdrag Gransknings avsnitt om visans huvudstad Västervik, tryckte i kontakten till strykjärnet men det blev inget struket. Historien om vad Björn Ulvaeus lovade men sedan gjorde med föreningen Visans hus på Slottsberget i Västervik, har inte lika många ingredienser som bygget av Västlänken, men även där finns kommunpolitiker som ger själve f_n i medborgarna, fattar usla beslut och sedan, när det är för sent, bara sitter där och konstaterar att man ingenting kan göra.

Man bör känna till att den ideella föreningen Visan, bildades 2005 av Västerviks kommun, Hansi Schwarz och Björn Ulvaeus. Och det intressanta är att man, trots så kapitalsstarka grundare, inte hade råd att satsa på ett "Visans hus för alla" på en av Västerviks mest attraktiva läge. Däremot hade kommunen råd att sälja den till Björn Ulvaeus, som i sin tur hade råd att bygga 6 miljoner kronors lägenheter på tomten. Näpp...strunt samma nu firar vi GLAD PÅSK!!!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.