Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Wikipedia kanske anses som fejk news beroende på vem man frågar

2018Posted by Eva Smedberg Wed, March 28, 2018 06:42:13

God morgon :)

I helgen var det civilminister Ardalen Shekarabis tur att låta sig frågas ut i Ekots lördagsintervju, och där kunde han, å det socialdemokratiska partiets vägnar, förklara varför det är mer ansvarsfullt att Socialdemokraterna börjar tala om svenska värderingar nu, än att Sverigedemokraterna började tala i sådana termer redan för några år sedan.

Hans förklaring var att Socialdemokraterna gör det i en tid, då det är viktigt att hålla ihop Sverige och inkludera människor, medan Sverigedemokraterna pratar om svenska värderingar för att exkludera delar av befolkningen. Dessvärre gav Ardalen Shekerabi inga exempel på vilka som exkluderas och jag personligen kan bara komma på att SD är emot islamistiska extremister. Men är det dåligt?

Och under Almedalsveckan i somras, när det demonstrerades mot att Nordiska motståndsrörelsen skulle få vara med, visade det sig att Sverigedemokraterna var det enda parti, som på allvar, ville sätta ner foten och förbjuda sådana typer av rörelser (rätta mig gärna om jag har fel).

Man blir faktiskt ganska fundersam över att det är mycket viktigare att tala om svenska värderingar nu, sex månader före valet, än att man implementerade dessa värderingar 2015, då 162 877 människor sökte asyl i Sverige?

Och man blir inte så lite skeptisk när en Socialdemokratisk civilminister talar om jämlikhet och alla människors lika värde, medan en riksdagsledamot från samma parti jämför barnäktenskap med att svenska ungdomar också har sex och lever tillsammans!?

Och om man INTE hade läst Wikipedias beskrivning av civilminister Ardalen Shekerabi, då hade Ekots lördagsintervju kanske inte blivit fullt så pinsam. Då hade man inte känt till att han 2004 finansierade sin valkampanj med Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbunds pengar, som skulle ha gått till olika.............integrationsprojekt!

Man hade heller inte känt till att han 2005 utsågs till ledamot i polisstyrelsen i Uppsala län, trots att han då varken var svensk medborgare eller bosatt i länet...förresten nämnde jag att han är Socialdemokrat, berättade jag att han, i Ekots lördagsintervju, inte bara pratade om jämlikhet och alla människors lika värde, han ansåg också att alla har rätten att utforma sina liv utan att andra lägger sig i...hm...


Ha en fin dag  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.