Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Högtrycksryggar och stövlar

2015Posted by Eva Smedberg Fri, June 26, 2015 06:33:16

God morgon!

Många är väldigt väderkänsliga. Det pratas ganska mycket om just vädret och det är bara till för något år sedan som även jag upptäckte vilket bra samtalsämne det är. Jag är lite hipp som happ och vet oftast inte om det ska regna eller snöa förrän jag är tillräckligt långt hemifrån för att inte kunna byta kläder.

Det finns en fördel med att inte ha koll på väderprognosen. Man blir aldrig besviken, man har lärt sig att gilla läget och sönerna tål vilket väder som helst. Många föräldrar sätter på sina barn väldigt mycket kläder för att de själva fryser och sedan när istiden kommer, då kan de inte gå ut för att kläderna inte räcker till.

På lördag, imorgon, då ska vi ha en picknick i Slottskogen. Det talas om dåligt väder men den som lever får se :)

Kram Eva  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Eva Smedberg Fri, July 08, 2016 22:31:02

Jag kan bara beklaga...men tyvärr tar bokstäverna slut ibland...

Posted by Gill Mon, June 29, 2015 20:23:20

Nu har jag varit inne och läst här på din blogg men du förlorar läsare när du har långa uppehåll. Först vänjer man sig tioisju o sedan slutar du?? Blir faktiskt sur