Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Carpe ögonblicken

2015Posted by Eva Smedberg Sun, June 07, 2015 07:06:19

God morgon :)

Alltså...det här med att fånga dagen. Hur lätt är det...egentligen? Det är mycket lättare att fånga ögonblicken i nuet, när man har nästa månads bokningsschema, almanacka och post it-lappar i huvudet.

Jag försöker i perioder och jag vet att det finns kurser i att vara till hundra procent närvarande, men det borde gå utan en sådan kurs, jag menar, det vet väl alla att det är här och nu som gäller och att imorgon är en annan dag.

Det är bara det, att om man inte har koll på morgondagen om en månad, då kan alla egna företagare, slå igen butiken och gå hem, för då kan vi fånga dagen varje dag, oavsett om vi vill det eller inte.

Njaaä. Jag tror mer på att fånga ögonblicken. Dagen är full av magiska sekundsnabba stunder som lägger sig som bomull runt hjärtat.

Doften av nyklippt gräs, känslan när bilen går igenom besiktningen...detta året också, skrattet som stannar kvar i kroppen, när sönerna visar att det även finns en rejäl portion humor, mitt i alla vardagsbestyr.

Ögonblicket då man pratar med någon man tycker riktigt mycket om, gillandet efter att ha haft en bra diskussion, trots att man inte tycker likadant och den känsla av samförstånd som uppstår när många har siktet inställt mot samma mål.

Jag skulle kunna rabbla ögonblick hela dagen men jag har inte tid. Jag måste ögonblickligen ut och fånga söndagen och hinna med att leva i nuet :).

Kram Eva

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.