Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Dream on & Lycka till!

2015Posted by Eva Smedberg Mon, June 01, 2015 06:04:34

God morgon :)

Ni får ha lite överseende med om texten haltar lite så här i början. Det känns som om jag har varit ute på en lång livsresa och inte riktigt hunnit komma ur resväskan ännu.

Resan har påverkat mig, men jag märker ingen skillnad på mig själv i de stora sammanhangen. Däremot har det blivit viktig att leva i nuet i det lilla. De till storleken små, men till betydelsen stora orden, om att man är glad över att ha så många bra människor i sitt liv, har blivit nästan nödvändiga att få säga.

Jag återkommer ofta till att vi har ett val och att vi äger rätten att välja. Våra val styrs av vår livsresa och vad vi har i den där resväskan. Därför är det viktigt att vi går igenom vårt bagage ibland, så att vi slipper gå och "kånka" runt på sådant vi inte längre behöver.

Alla har vi något i den den där väskan, som kanske inte ens var något att ha, när det först hamnade där, men det ligger kvar och i vägen för sådant som istället skulle kunna tillföra något positivt i våra liv. Vi vet vad vi har, men inte vad vi får. Någon annans sanning om oss, är bättre än ingen sanning alls.

Jag funderar ofta på hur politikerna gör för att lyckas kombinera sitt yrkesliv med livet som människa. Går de någonsin igenom sitt bagage eller låter de resväskan stå tung och ouppackad och hoppas på att aldrig någonsin behöva öppna den.

Låt mig då säga så här. Dream on och Lycka till!!  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Björn Mon, June 01, 2015 11:29:32

Ser livet som en flaska vin. Det första glaset är gott.

Posted by Eva Mon, June 01, 2015 08:51:54

Bagaget är lätt när man börjar, desto tyngre när man kommer hem :) Men som tur är så är livet likt en Alvedon/ brus Kram:)

Posted by Eva Mon, June 01, 2015 08:49:57

Japp Monica...jag är nästan klar med det "stora vårröjet" ;) Du med hoppas jag!!

Posted by Helene Mon, June 01, 2015 08:34:55

mman ska resa med lätt bagage. Vet du vad likheten mellan en brustablett och livet är?.....det löser sig. Kram

Posted by Monica Mon, June 01, 2015 06:25:33

Den där resväskan måste gås igenom då och då. Väntar man för länge så klarar man till slut inte av att släpa med sig den samt att den är så full av s**t att det blir ett helsike att städa i den..... Jag vet... Och nu kör vi vårröjet tycker jag ❤