Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Så...back in en annan kind of business...

2015Posted by Eva Smedberg Sun, May 31, 2015 07:01:27

God morgon!!

Jaha, då var man tillbaka där de första irriterade bokstäverna över den orättvisa Trängselskatten fritt fick sippra ut mellan raderna.

Någonstans inombords jublar och bubblar jag fortfarande över allt som har hänt och det högsta jublet handlar om att våga.

Jag vågade och backade inte, utan tog initiativet till en demonstration för Demokratin, mot Trängselskatten och Västlänken, och genom att inte gömma mig bakom ett låtsasnamn, bevisade jag, mest för mig själv, att jag står upp för det jag tror på.

Men även solen har sina fläckar och efter att ha vågat den första demonstrationen, var jag så fokuserad på, att inte tappa bort alla de tusentals människor, som hade visat sitt intresse för den där första demonstrationen, att jag, på eget bevåg, drog igång ytterligare ett evenemang, utan att utvärdera det första och utan att fråga om de som var engagerade då, ville vara med igen.

Jag kommer att ångra just det så länge jag lever och detta oförlåtliga misstag höll på att äta upp mig inifrån. Jag blir varm i hjärtat av all vänlighet, men samtidigt känns det som om jag inte riktigt är värd den, för tänk om människor får veta hur jag bara hade "brötat" på som en dj....a ångvält, då blir deras förakt, kanske hårdare än mitt eget.

Vi kan tyvärr inte påverka det som redan har hänt oavsett hur gärna vi än vill det. Men det är upp till var och en av oss att välja vad vi vill ta med oss in i framtiden. Jag väljer att lära mig av de dyrköpta misstag jag har gjort, sätta punkt och gå vidare.

Jag kommer att minska ner på Facebookandet och jag har tagit en obestämd paus ifrån Evas blogg på det Västsvenska Folkinitiativet, den ideella förening jag var med och startade, för att, först och främst, samla in pengar till demonstrationen den 22/11 2014.

Och tanken med det Västsvenska Folkinitiativet är att, när Trängselskatten och Västlänken är nedstoppad i skrivbordslådan igen, där den hör hemma, då ska föreningen både kunna bistå med lite ekonomisk hjälp och finnas till hands för privatpersoner som bland annat vill uppmärksamma odemokratiskt fattade beslut.

Jag har mött fantastiskt mycket värme och träffat människor, som jag aldrig någonsin skulle ha träffat om det inte vore för vår gemensamma kärlek till Göteborg och oss göteborgare. Dessa människor kommer att för alltid ha en alldeles speciell plats i mitt hjärta.

Kampen fortsätter men för mig har det blivit dags att ta en paus. Och det ska bli roligt att få skriva om mer än sådant som har med Trängselskatten och Västlänken att göra.

Naturligtvis kommer mina morgoninlägg att handla om det också, och om livet, och om jobbet, och om politik, och om möten och om vardagen. Dessutom kommer det, precis som tidigare, aldrig att handla om kläder.

Kram Eva  • Comments(7)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by *** Sun, May 31, 2015 20:51:42

Du bröts alltid på som en jävla. .a ångvält //Marie

Posted by sara Sun, May 31, 2015 19:50:57

Hej. Jag har följt ert engagemang från den första demonstrationen och läste varje dag. Jag var ochså på Gustav Adolfs torg. Jag har läst att du har försökt säga förlåt men förstår inte vad du ber om ursäkt för. Du har fått oss att känna samhörighet och att vi kan klara det här

Posted by smaragden Sun, May 31, 2015 18:55:41

Jag har varit bortrest ett tag och har inte har Fäjsbook. Men Eva det räcker långt att du fortsätter att vara den du är

Posted by Birgitta Sun, May 31, 2015 16:30:58

Det finns inga oförlåtliga misstag. Att det sedan finns människor som inte kan förlåta, det är en helt annan sak. Och utan dig, så hade det aldrig startat ens.

KRAM

Posted by kenta Sun, May 31, 2015 16:24:18

Sköj att se dej igen. Livet är en lång räcka av dar :)

Posted by Eva Sun, May 31, 2015 07:25:15

Politik är sådant därnt viktigt :) vädret är som det är 💗

Posted by Monica Sun, May 31, 2015 07:20:03

Välkommen tillbaka ❤ Kläder är sådant därnt nödvändigt så varför gaffla om det? Bättre att prata om sånt som är viktigt, som vädret, politiken å så ;) Kram