Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Strålande tider

2014Posted by Eva Smedberg Fri, December 19, 2014 06:55:58

Det här är en alldeles fantastisk morgon och oavsett väder kommer det att bli en strålande helg. Dagen andas frihet, för när jag vaknade var mitt gamla vanliga rättvisedriv tillbaka.

Döm mig gärna. Jag struntar i vilket för mitt fokus är tillbaka.

Jag bryr mig BARA om människor, småföretagare och alla de affärsinnehavare som drabbas orättvis hårt av Trängselskatten och Västlänken.

När jag startade den första demonstrationen var det väldigt många personer som väntade med att anmäla sig, enbart för att se om det var ett sjunkande skepp eller inte.

När det senare visade sig vara en ganska stabil båt, då klev de ombord. Så jag säger bara: Döm mig gärna. Jag har mitt fokus, på helt andra saker...

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Eva Smedberg Thu, December 25, 2014 05:10:11

Jag har inte heller känt igen mig...

Posted by Eva Smedberg Thu, December 25, 2014 05:09:43

Har bara riktiga vänner!!

Posted by Beth Fri, December 19, 2014 15:23:05

Låter skönt. Jag har inte riktigt kännt igen dig den senaste. Du får inte bry dig om högfärdsaperna som finns ALLTID FINNS ÖVERALLT

Posted by Jessika Fri, December 19, 2014 09:53:29

Lita inte på Medgångsvännerna hehe