Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

...ett sista ryck...

2013Posted by Eva Smedberg Fri, November 22, 2013 06:49:15

Det var ingen utskällning ..direkt.. men det gick i sin helhet ut på att: Vi är vuxna människor och fy f-n vad du är värdelös på att öppna din Hotmail och när man ringer till din mobil, då svara du inte i den, TROTS att vi har kommit överens om att vi skulle ha en bra kommunikation via dator och telefon.

Jag var förmodligen den som tyckte det mest av alla och därför erkänner jag mig skyldig på alla punkter. Jag erkänner och förlåt men jag har tröttnat på allt vad styrelsearbete och föreningsliv heter. Nu kan man ju inte tröttna hur som helst. Man är vuxen. Man har ett ansvar och man vill verkligen vara en duktig ledamot, i styrelsen för Sveriges Fotterapeuter i Västra Götaland.

Så igår kväll tog jag mig samman och öppnade min Hotmail. Det tog en bra stund innan Karlssons klistret hade lossnat ifrån mina fingrar. Och när jag hade läst igenom alla meddelanden som mina vänner i styrelsen hade skrivit till varandra, fylldes mitt hjärta av äkta värme, för i styrelsen sitter ett gäng driftiga tjejer med mycket "Go" i och jag kunde, för att vara helt ärlig, bara konstatera att min frånvaro inte märktes någonstans.

Det betyder givetvis inte, att det som inte var en utskällning, inte var sant ? Givetvis ska man som en ansvarsfull 47-åring fullfölja sitt uppdrag och nu har jag lovat att, på heder och samvete, göra det, tills uppdraget är slutfört. Och jag tänker fortsättningsvis inte bry mig om varför jag har tröttnat.

Det får, helt enkelt, vara okey att förbundets huvudstyrelse satsar rätt mycket krut på att gå baklänges in i framtiden. Det får vara okey att många medlemmar sitter på årsmötet och klagar på att ingenting görs, och sedan uteblir på de kurser som anordnas.

Jag kommer heller inte låtsas om att jag har tröttnat på att dividera om vilken utbildning som är bäst. Naturligtvis går det inte att jämföra två utbildningar, där den ena är på 22 veckor, medan den andra är på 1,5 år. DÄRMED inte sagt att den som har gått den längre utbildningen är en bättre fotvårdsspecialist, för mycket sitter i själva hantverket och i din förmåga att kunna "ta" människor.

Om dina kunder mår sämre efter ett besök hos dig, då spelar det ingen roll att du springer efter dom med betyget i högsta hugg och skriker att du faktiskt har världens längsta fotvårdsutbildning, dessa kunder kommer ändå inte tillbaka.

Men allt det där tänker jag inte låtsas om, för jag vill gå framlänges in i framtiden.

Ha en häääääärlig fredag!!!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Eva Smedberg Sat, November 23, 2013 07:00:56

God morgon! Jag har den längre utbildningen+några utbildningar till... Ha en bra Lördag!

Posted by åsa Fri, November 22, 2013 08:24:26

Vilken utbildning har du?