Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Ett Göteborgsvarv på 30 minuter

2013Posted by Eva Smedberg Tue, November 19, 2013 06:15:43

Vad härligt det känns att säga att man ska gå till gymmet efter jobbet eller att visst kan man träffas, men man måste träna först...nämligen. Man säger ingenting om att träningen består i att promenera på ett löpband, i ett lite sådär halvbekvämt tempo, lite sådär halvbekvämt länge...så att man kan titta på andra som tycks träna riktigt sådär obekvämt hårt.

Igår var jag på gymmet ensam eftersom sonen tränade med annat. Lite funderingar hade jag på att stå över: Jaa vaddå?! Alla idrottsmän måste återhämta sig ibland, varva ner och komma i balans. Men när jag inte lyckades ge mig själv en enda sund anledning till att stanna hemma och när tankarna började snudda vid att det faktiskt är ganska tråkigt att promenera på ett löpband, då satte jag på mig kläderna och stack dit.

Väl hemma igen kunde jag stoltsera med att ha gjort 2 mil!!

- Men hur länge var du borta? frågade sambon och tittade på klockan.

- Aaa i ungefär 50 minuter, svarade jag svävande.

- Med tanke på att den snabbaste tjejen SPRINGER Göteborgsvarvet, alltså 2,1 mil, på lite över en timme, så är det ju grymt bra gjort, sa sambon.

- Ja, jag vet, svarade jag och brydde mig inte ens om att berätta att det dessutom hade tagit mig 5 minuter att hitta en parkeringsplats, 5 minuter i receptionen, 7 minuter att låsa in min jacka och 3 minuter att ta mig till löpbandet.

Om man går ett Göteborgsvarv på ca 30 minuter, då måste man väl för jösse namn få vila idag.

Ha en grym dag!!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Eva Smedberg Tue, November 19, 2013 17:49:02

2 km som kändes som två Göteborgsvarv smiley

Posted by Kenta Tue, November 19, 2013 08:45:17

Hur långt gick du egentligen??