Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Bättre sent än inte alls

2018Posted by Eva Smedberg Thu, March 22, 2018 07:02:18

God morgon :)

Vi vet ju vilka det är som styr i Göteborg och vi vet att dessa politiker inte bara vill bygga en grön och nära liten storstad, man vill även bygga ett jämlikt Göteborg. Men dessa ord har samma värde för oss väljare, som våra skattepengar har för de politiker som styr i Göteborgs stad...dvs inget värde alls.

Men trots att det är politiker, i alla möjliga färger, som under lång tid har slarvat med våra skattepengar, vill förespråkare till Västlänken få det till att det är motståndet som kostar pengar? Det ska bli mycket spännande att se vilka och hur många som kommer att bekänna färg när tjänstemannaansvaret i offentlig förvaltning återinförs.

Och jag vill verkligen inte förringa värdet av de politiker som redan valt att hoppa ut ur det blå skåpet. De har säkert en genuin kärlek till Göteborg men det är synd att man kom på det i typ...elfte timmen.  • Comments(0)//www.tioisjubloggen.se/#post331