Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

...början på slutet eller slutet på början...

2018Posted by Eva Smedberg Wed, March 21, 2018 06:02:39
God morgon Göteborg :)

– Personstrider tror jag inte att väljarna bryr sig så mycket om, snarare bryr de sig om hur vi styr staden, sa Göteborgs styrelseordförande, Ann-Sofie Hermansson, angående Jahja Zeqirajs partibyte.

Och hon har både rätt och fel. Vi väljare bryr oss inte ett dugg om personstrider, så länge man inte använder våra gemensamma skattepengar för att lösa sådana personliga konflikter.

Nu valde ju Fastighetsnämndens ordförande Jahja Zeqiraj att självmant byta politiskt parti, men jag tänker på förra veckans (GP)nyheter, då vi fick veta att kommunen hellre köper ut personal, än tar itu med konfliktens huvudperson.

För övrigt har hon, Ann-Sofie Hermansson, rätt. Vi väljare är enbart intresserade av att de som styr staden inte drivs av prestige, utan drivs av en genuin värme till Göteborg för oss göteborgare...tjaa...det räcker nästan så... :)  • Comments(0)//www.tioisjubloggen.se/#post330