Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Vad behöver vi göteborgare?

2018Posted by Eva Smedberg Fri, March 16, 2018 07:12:04
God morgon tioöversju ;)

Med tanke på att det är val om ett halvår måste vi göteborgare ta oss en allvarlig funderare över om vi och vår stad KAN HA politiker, som driver igenom ett upprörande dyrt projekt, som är till minusminimal nytta för de pendlare det byggs för, och till absolut nollnytta för oss göteborgare?

Vi måste ta oss en allvarlig funderare på om vi vill ha politiker som tror att motståndet mot Västlänken är: "...en liten, aktiv och resursstark motståndargrupp..." när det i själva verket, i runda slängar, är 70 % av göteborgarna som inte ser Västlänken som rätt väg in i framtiden.

Kan Göteborg som stad och vi som befolkar den ha politiker som tror att de kan bestämma vilka frågor som skall diskuteras inför valet? Ha!...bara glöm det då finansieringen av Västlänken skvätter över på skola, på vård och omsorg och försenar det helt nödvändiga bostadsbyggandet.

Den som är med och styr i Göteborg idag säger så här till GP:

– Jag tror att man gör göteborgarna en otjänst om man på något sätt antyder att frågan inte är avgjord. Det är den. Jag har stor respekt för att man kan ha olika uppfattningar. Men vi har manglat frågan fram och tillbaka och har kommit till vägs ände. Nu är det dags att gå från ord till handling. Jag är förhoppningsfull över att vi kommer sätta spaden i backen under året, säger hon...Ann-Sofie Hermansson, socialdemokrat och ordförande i Göteborgs kommunstyrelse, som idag kl. 12.00 skall vara med och debattera Västlänken på GP TV.  • Comments(1)//www.tioisjubloggen.se/#post327