Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Medborgare eller pensionärer...beror nog på vem man frågar...

2018Posted by Eva Smedberg Wed, March 14, 2018 06:21:50

God morgon :)

Nu har det gått några dagar sedan jag läste en GP-artikel av Arne Larsson, som fick hakan att trilla ner i köksbordet. Man kan skriva taskigt och svinga yxan lite sisådär överallt, ingen större skada skedd. Men man kan också skriva nedlåtande elakt om en specifik grupp människor och använda sig av samvets-värdeladdade ord för att yxan skall hamna mitt i plexus solaris.

Den grupp människor, som Arne Larsson skrev om, har stått på Gustav Adolfs torg sedan Göteborgs Stad struntade i göteborgarnas nej till trängselskatten. Deras uppmaning om att man skall följa folkomröstningen och deras brandgula västar med någon" grinighets-text" på ryggen har inte bara blivit ett färgglatt inslag på Gustav Adolfs torg, utan har även blivit en symbol för ett stort växande folkinitiativ som aldrig kommer att ge sig.

Arne Larsson skriver också i sin artikel att det var kvällstidningen GT som samlade in namnunderskrifter för att få till en folkomröstning om trängselskatten. Nej. Det var göteborgarna med hjälp av GT, skulle jag vilja säga. Och trots att han radar upp alla svar på varför infrastrukturprojektet Västlänken blev så infekterat, undrar han hur det kunde bli så? Nu vill jag inte vara sån då alltså men känns det inte lite goddag yxskaft över alltihop...  • Comments(3)//www.tioisjubloggen.se/#post326