Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

SLUTA ANVÄNDA ORDET HEDER!!!

2017Posted by Eva Smedberg Fri, November 17, 2017 05:39:21
God morgon :)

I gårdagens GP kunde man läsa att hedersvåldet dvs det förnedringsvåld som kusiner, fäder och bröder utsätter sina kvinnliga kusiner, döttrar och systrar för, är "Hela stadens ansvar" och det är en mening man känner igen. För det var även "Hela stadens ansvar" att motverka ytterområdenas gängkriminalitet genom att vi vanliga medborgare uppmanades att sluta köpa droger.

Men frågan är hur vi vanliga medborgare skall kunna ta ansvar för och motverka förnedringsvåldet utan att vi blir beskyllda för att vara islamofober, då det är inom religionen islam som den här typen av förnedring förekommer.

"Det här är vår tids viktigaste jämställdhetsfråga", säger Helena Odenjung (L).
Den som inte håller med om det kan ju räcka upp en hand. Men trots att detta våld, som man förfinar genom att sätta ordet heder framför, inte växte fram under en timma i går kväll, har man ännu ingen handlingsplan för hur arbetet mot förnedringsvåldet skall gå till.

Men hur skall man över huvudtaget kunna utarbeta en handlingsplan när man inte ens använder ord som beskriver problemet.  • Comments(0)//www.tioisjubloggen.se/#post325