Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

...vore bättre med en närområdesorienteringsresa...

2016Posted by Eva Smedberg Fri, August 05, 2016 07:09:36
God morgon :)

Idag vet alla att en nyhet sprids med vindens hastighet. Visserligen tog det en stund innan vi medborgare fick veta att 23 högt uppsatta chefer och politiker inom park-och naturförvaltning hade gjort en omvärldsorienteringsresa till England för att studera Londons alla torg och parker.

Men trots att dessa höjdare är medvetna om att en specificerad nota för ett sådant kalas kommer att publiceras, struntar de i att det är skattebetalarnas pengar som betalar det femstjärniga hotellet, middagarna på såväl Rolling Stones som Jamie Olivers restaurang. Det är skattebetalarna som skall betala för 23 personers traktamenten och förlorade arbetsinkomst, så notan på 230 000 kronor är låångt ifrån färdig.

Det hade dock varit önskvärt om man var någorlunda välorienterad i sitt närområde innan man satsar på att bli omvärldsorienterad. I London bor det 8,674 miljoner invånare. I Göteborg bor det 550 000 personer. I London måste man tänka smart och förtäta, för att medborgarna skall få plats. Men i Göteborg skall det förtätas, trots att det inte behövs och hur smart är det?

Allt Gott / Eva

  • Comments(0)//www.tioisjubloggen.se/#post319