Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Start idag

2016Posted by Eva Smedberg Sat, July 30, 2016 07:24:20
God morgon :)

Såja...nu har resan mot GöteborgsVarvet börjat. Jag har nämligen installerat "Runkeeper" på min mobiltelefon.

Eller rättare sagt sonen fick hjälpa mig med det, då jag höll på att tröttna redan innan jag ens hade hunnit börja. För "Runkeeper" vill veta vilka mål man har, när man vill starta och när man vill vara klar, och den vill även veta hur mycket man väger.

Och om man väger två-siffrigt mycket i kilon, då är det ingenting mot vad man väger i pund. Och om den här appen skall fungera som ett hjälpmedel för mig, då ska det vara så få siffror som möjligt och inte tresiffrigt med en hel hög av decimaler...stackars engelsmännen.

Men vi, ursäkta sonen, fixade till det, så nu är min vikt i kilon, mitt startdatum och min målgång inskrivna och sparade och appen hade känts riktigt, riktigt trovärdig om det inte vore för en liten, pytteliten detalj angående aktiviteterna.

Man skall alltså välja aktivitet, ha med sig mobilen, så att "Runkeeper"-appen skall kunna räkna ut hur många kalorier man gör av med, hur snabbt eller långsamt man rör sig och hur lång eller kort tid det tar. Och jag är helt med på att det fungerar när man går, cyklar, ror, kör rullstol, åker skidor och skridskor och springer. Men simning???

Strunt samma. Svepskälens tid är förbi. Det finns säkert ett mobilpannband man kan köpa om man skulle välja den aktiviteten. Jag tänker i alla fall börja med cykel...till Wiselgrensplatsen och jag ska, för skojs skull, se hur många 50 gr dubbelnougat man förbränner.

Allt Gott / Eva

  • Comments(2)//www.tioisjubloggen.se/#post318