Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

gääääsp...

2016Posted by Eva Smedberg Wed, July 27, 2016 07:07:44
God morgon :)

Trots att många byggherrar anlitar utländsk arbetskraft och trots att man hellre köper exempelvis köksinredningen ifrån Ikea i Polen än ifrån något Ikeavaruhus i Sverige, fortsätter man att tugga på om att det är så dyrt att bygga i Sverige.

Och det som förvånar mig allra mest är hur någon som tjänar 168 0000 kronor i månaden, och som dessutom tycker sig vara värd den summan, inte kan tycka att de som utför det fysiskt tunga, och många gånger farliga arbetet är värda en högre lön. För i sin iver att tjäna så mycket pengar som möjligt drar man in på säkerheten och vad har man för människosyn då, hur ser dessa människors självbild egentligen ut?

Och vad är det för en slags rädsla de går omkring och bär på, de som aldrig tycks få för mycket pengar. Eller finns det en elit som liksom tävlar sinsemellan, där det har blivit en "sport" att roffa åt sig så mycket som möjligt för att sedan hitta ett litet insynsskyddat land, som tillåter att man spikar upp en liten blågul brevlåda.

Det händer att denna elit yttrar sig i flyktingfrågan och beklagar att invandringen kostar så mycket pengar?

Allt Gott /Eva

  • Comments(1)//www.tioisjubloggen.se/#post315