Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

...oftast är det någon annans fel...och det är ju skönt

2016Posted by Eva Smedberg Sun, July 24, 2016 07:36:13
God morgon :)
Fördelen med att bo på vår adress är att vi inte har några små Pokemongubbar i vår trädgård, nackdelen är att om man vill ha något hemkört, då är det inte alltid säkert att chauffören hittar.

Igår skulle ett möbelföretag leverera en säng till vår adress mellan klockan 18-22. Och för att det inte skulle bli fullständigt kaos i vårt lilla hus förberedde vi sonens rum genom att möblera om och bära bort hans gamla säng.

När klockan var 23 insåg vi att det inte skulle levereras något över huvud taget och det var väl inte hela världen...egentligen. Huset är fullt av andra sängar som sjuttonåringen kunde sova i, men det var Gothia Cup-avslutning och min näst sista dag på semestern.

Nu har det inte varit särskilt mycket fart de andra lediga dagarna heller och det var heller inte meningen. Planen var att ta det som det kommer och det har varit riktigt skönt att faktiskt ha tagit fel på både dag och klockslag.

Fast lite svängigt har det nog ändå varit, för det blir ganska mycket rock'nroll i huvudet på en person som hade planer på att få uppleva sin viktmässigt lättaste sommar någonsin.

Visserligen har det inte varit några glada rockabilly-toner men vad kan man förvänta sig när man sitter fullt påklädd i 30 graders värme och inte orkar göra något annat än att lukta på blommorna.

Så när den där sängchauffören dyker upp då ska jag läsa lusen av honom. Ja, för så jobbar jag. Jag ska skälla ut honom för att min näst sista dag på semestern gick åt skogen OCH för att jag inte tog tag i viktminskningen under vintern...när jag hade chansen.

Allt Gott / Eva

  • Comments(2)//www.tioisjubloggen.se/#post313