Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Demokratin måste vårdas varje vaken minut...

2016Posted by Eva Smedberg Sun, July 17, 2016 08:43:16
God kvartinio :)

Det är så mycket oroligheter i vår omvärld att striden mot trängselskatten och Västlänken i lilla Göteborg, kan tyckas som bagateller i sammanhanget.

Men det är ingen småsak att Göteborgs politiker har gått in och tummat på den svenska grundlagen, där det står skrivet att: "All offentlig makt utgår från folket".

Det är ingen struntsak att politikerna i Göteborg stolt slår sig för bröstet, för att man är lojal mot sitt eget parti OCH lojal mot sina motståndare, samtidigt som man sviker medborgarna, genom att sätta ett stort osynligt frågetecken efter det som står skrivet i Sveriges grundlag.

Är dessa politiker ens medvetna om att de äventyrar demokratin istället för att stärka den? Och om de är medvetna om det, vad har de då för tankar kring den nya regionindelningen?

Går tankarna åt demokratihållet, då vårt Västra Götaland tillsammans med Värmland och Halland, skulle bli den mest folkrika regionen...eller är detta bara ytterligare en droppe som urholkar stenen...

Allt Gott / Eva  • Comments(0)//www.tioisjubloggen.se/#post309