Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

...tur att ingen vet vem man är...i området där man bor...

2016Posted by Eva Smedberg Thu, July 14, 2016 07:22:27
God morgon :)
Igår var jag och sonen ute och promenerade eller rättare sagt. Sonen var ute och gick med sin mobiltelefon medan jag var ute och promenerade med sonen.
-Jag skulle behöva gå in i den där trädgården, sa sonen och tittade bort mot ett par trädgårdsmöbler på andra sidan staketet. Jag knorrade till och efter en snabb blick på mig bestämde han sig för att det behövde han inte alls göra...nu...men förmodligen en annan gång, när jag inte var med.

Medan jag tittade på hus, blommor och vackra trädgårdar, tittade sonen på sin mobil och spelade Pokémon Go, ett Nintendospel som är kopplat till telefonens GPS och som går ut på att man kastar bollar på små gubbar, som bland annat kan befinna sig inne i någon annans trädgård.

Trots att spelet bara är några dagar gammalt har det redan 21 miljoner användare och det har än så länge "bara" lanserats i USA, Australien och Nya Zeeland. Och det är onekligen ett spännande spel, för det var spännande att se hur nära sonen kunde komma en husvägg, hur han backade tillbaka, gick framåt, till höger, vänster, snurrade runt och blev ståendes helt stilla, för att sedan gå vidare.

Och jag kanske också laddar hem det där spelet. Man får frisk luft och man kan ju alltid se det som en slags förberedelse inför nästa år. Visserligen får man nog inte särskilt mycket bättre kondition, men man kan öva sig i att kasta bollar och kanske hittar man en och annan genväg...som kan göra GöteborgsVarvet 2017 lite kortare...

Allt Gott / Eva  • Comments(2)//www.tioisjubloggen.se/#post306