Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Hur långt är ett snöre...

2016Posted by Eva Smedberg Wed, July 13, 2016 07:46:10
God morgon :)

Om man ser till de små projekt som blir genomförda i Göteborg idag, och de extra kostnader som följer med varje projekt, då blir man förbannad över med vilken flathet media "synar" gigantprojektet Västlänken.

Och med tanke på att det är media som har rapporterat om Göteborgs alla mut-fusk- och bedrägeriskandaler, borde man rimligtvis vara oerhört nyfiken på VARFÖR inte pendeltågtunneln går att stoppa?

För beslutsfattarna är noga med att betona att Västlänken SKA byggas men att det är Mark-och miljödomstolens sak att visa HUR. Men Johan Nyhus och Co tänker nog inte på att vi har något som kallas för "Offentlig rätt", som reglerar myndigheternas roll gentemot folket OCH myndigheters relationer gentemot varandra.

Och de har nog även missat att vi även har något som kallas för "Officialprincipen", som innebär att en myndighet bär det yttersta ansvaret för att ett ärende blir ordentligt utrett.

Och om Göteborgsandan inte har nått Mark-och miljödomstolen, då kommer de att visa HUR VÄSTLÄNKEN STOPPAS.

Allt Gott / Eva

Nota Bene: Trängselskatten skall bort. Västlänken kommer aldrig att byggas. Vi kan bättre!  • Comments(0)//www.tioisjubloggen.se/#post305