Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Om man klipper och klistrar kan det kanske funka...

2016Posted by Eva Smedberg Tue, July 12, 2016 07:53:31
God middag :)
Igår skulle linbanans planerade sträckning filmas och trafikkontoret hade uppmanat oss göteborgare att gå ut och visa oss. Det tog Vägvalet fasta på och det regnade ingenting under den timmen. Men det blåste och någon med livlig fantasi kunde lätt se hur banderollen "Göteborgarna glömmer inte sveket" blev till ett segel, flög iväg och trasslade in sig i propellen på helikoptern.

Och precis när någon med livlig fantasi hade tänkte så, körde en polisbil förbi med blinkande blåljus och tjutande sirener och den som har livlig fantasi tänkte att: "Koom igeen nu. Får det lov att trassla in sig först, innan polisen kommer"!?

Men polisbilen var inte ute efter oss utan hade fått ett larm om att någon hade hört ljudet av ett smattrande automatvapen, själva hade vi bara hört och sett ett fyrverkeri bortifrån Ramberget och trott att det var...typ någons färgpennor som hade exploderat.

Efter larmet fick helikoptern nog och lycka till med att försöka redigera bort "Göteborgarna glömmer inte sveket" :)

Allt Gott / Eva

  • Comments(0)//www.tioisjubloggen.se/#post304