Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

...att ta en sak i sänder...en andning i taget...

2016Posted by Eva Smedberg Mon, July 11, 2016 07:12:36
...det är verkligen så hjärtskärande hemskt att se sin lilla mamma sitta i en sjukhussäng med fötterna i golvet, armarna liggandes på ett sängbord framför sig och med blicken stadigt riktad mot en vit skärmvägg. Hon har det så svårt, kan nästan inte andas och när luften inte räcker till försöker hon prata med ögonen.

Och jag tror att ögonspråket, som är avskalat och fritt från meningsskiljaktigheter, är vårt språk. För många, många, många år sedan pratade vi om hur vi skulle göra om någon av oss, någon gång, skulle hamna i det läget, att vi inte kunde förmedla oss med omvärlden.

Det är inte så illa nu men luften räcker inte till och jag minns att vi lovade varandra att titta noga, vara uppmärksamma på minsta lilla blinkning och varje liten ögonrörelse. Och det slår mig att vi alla nog borde ta oss tid att prata med lite färre ord och lite mer med ögonen.

Lilla mamma du kommer absolut att klara det här <3

  • Comments(0)//www.tioisjubloggen.se/#post303