Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Välkommen!

2016Posted by Eva Smedberg Sun, July 10, 2016 07:46:37
God morgon :)
Min sista arbetsdag innan semestern avslutades med att min kund berättade att en person, som för övrigt aldrig har varit på en fotvårdsbehandling hos mig, hade sagt:"Usch går du på fotvård där. Där som är så dyrt".

Att jag inte reagerade förrän jag hade skjutsat hem min kund och satt i den långa bilkön på väg hem, kan bero på att det är något speciellt med timmarna innan man skall gå på semester, för även om man älskar sitt jobb och inte skulle byta bort det mot allt smör i Småland, är det skönt och nödvändigt att vara ledig ibland.

Eller så kanske det berodde på att jag har hört det där om priset ganska många gånger de senaste månaderna och jag vet inte om det hänger ihop med att både frisören på "mitt" torg och ett torg i norra Kortedala nu även erbjuder sina kunder fotvård.

Jag tar inte detta med priset särskilt allvarligt eftersom frågan om något är billigt respektive dyrt är en åsikt och inte en sanning. Det jag reagerar på är att man inte ägnar en liten stunds eftertanke åt att fundera över hur det ens är möjligt att vi kollegor har så vitt skilda priser, när skatten, som går till vår omtalade välfärd, skall betalas oavsett hur billig eller dyr en behandling är?

Eller så har man funderat över varför och kommit fram till att man struntar i det. Hur som helst. Ni är alla Välkomna på en fotvårdsbehandling på Kortedala Torg, men inte hos frisören då. En behandling kostar 420 kronor varav hälften går i skatt. Men först väntar två veckors semester :)

Allt Gott / Eva


  • Comments(0)//www.tioisjubloggen.se/#post302