Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Vad, vem och vilka värnar man om?

2016Posted by Eva Smedberg Fri, July 01, 2016 06:56:02
God morgon :)

Byggnadsnämndens ordförande Ulf Kamne (Mp) har överklagat Mark-och miljödomstolens nej till ett tillfälligt bygglov för de 160 studentlägenheter, som REDAN står uppställda nedanför Ramberget.

Enligt GP anser Ulf Kamne att domstolen behöver få vägledning, då deras nej "bygger på ett ihåligt och oseriöst resonemang om en dyr och svår nedmontering av bostäderna".

Är det inte lite komiskt att han, som ansvarar för bostadsbyggandet i Göteborg, anser att Mark-och miljödomstolen är oseriös och behöver få vägledning...av honom? Domstolen arbetar utifrån ett miljö- och människoperspektiv, något som Göteborgs politiker också borde göra i betydligt större utsträckning.

Och är det inte lite underligt att man viftar bort en dom ifrån Mark- och miljödomstolen, istället för att ta den som en slags väckarklocka, för att INTE genomföra en mängd olika "tänkte inte på det"-projekt?

Allt Gott/Eva  • Comments(1)//www.tioisjubloggen.se/#post298