Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Dream on & Lycka till!

2015Posted by Eva Smedberg Mon, June 01, 2015 06:04:34

God morgon :)

Ni får ha lite överseende med om texten haltar lite så här i början. Det känns som om jag har varit ute på en lång livsresa och inte riktigt hunnit komma ur resväskan ännu.

Resan har påverkat mig, men jag märker ingen skillnad på mig själv i de stora sammanhangen. Däremot har det blivit viktig att leva i nuet i det lilla. De till storleken små, men till betydelsen stora orden, om att man är glad över att ha så många bra människor i sitt liv, har blivit nästan nödvändiga att få säga.

Jag återkommer ofta till att vi har ett val och att vi äger rätten att välja. Våra val styrs av vår livsresa och vad vi har i den där resväskan. Därför är det viktigt att vi går igenom vårt bagage ibland, så att vi slipper gå och "kånka" runt på sådant vi inte längre behöver.

Alla har vi något i den den där väskan, som kanske inte ens var något att ha, när det först hamnade där, men det ligger kvar och i vägen för sådant som istället skulle kunna tillföra något positivt i våra liv. Vi vet vad vi har, men inte vad vi får. Någon annans sanning om oss, är bättre än ingen sanning alls.

Jag funderar ofta på hur politikerna gör för att lyckas kombinera sitt yrkesliv med livet som människa. Går de någonsin igenom sitt bagage eller låter de resväskan stå tung och ouppackad och hoppas på att aldrig någonsin behöva öppna den.

Låt mig då säga så här. Dream on och Lycka till!!  • Comments(5)//www.tioisjubloggen.se/#post278