Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Varma ord väcker varma tankar

2014Posted by Eva Smedberg Mon, December 15, 2014 06:34:17

Ibland händer det...och då pratar jag inte om att vinna 15 000 kronor i månaden i 25 år. Det handlar om sådant som inte har med pengar att göra över huvudtaget.

Tack Thomas för din text igår. Tack för de tröstande, upplyftande och hoppfulla orden och Tack för att du påminde mig.

Vissa upplevelser skall man inte tillåtas glömma bort, men ändå är det precis det som händer när verkligheten inte blir riktigt som man har tänkt sig den.

Det var med en övertygande beslutsamhet jag traskade in på polisstationen och köpte demonstrationstillståndet.

Polisen tittade menande på mig när jag ändrade antalet demonstranter från 100 till 1500 personer och jag minns att jag skrattade lite för högt och lite för länge över den "ofattbart höga" siffran.

När jag sedan, två veckor senare, ringde in till polisen och ändrade antalet till 5000 demonstranter kändes det varken konstigt eller ofattbart.

Här om dagen fick jag frågan om jag skulle skämmas om Manifestationen för VÅRT GÖTEBORG inte drog lika mycket folk som demonstrationen den 22/11.

Det finns ett jätteenkelt svar på den frågan: NEJ.

Jag har under hela resans gång varit klar och tydlig med att vi gör det här tillsammans. Och spridningen av infon kring den första demonstrationen talar sitt tydliga språk. Jag hade aldrig lyckats sprida det 37 000 gånger!!

Första gången hade jag turen att komma i kontakt med helt otroligt duktiga och driftiga människor, som tog tag i taktpinnen direkt.

Jag skulle så gärna vilja ha med mig samma personer igen men jag står, tyvärr, inte särskilt högt i kurs där.

Jag är givetvis ledsen över de missförstånd som uppstod men jag har fått ta mitt straff genom att bl a bli beskylld för att spela ensam hjälte och bli kallad för en feg mask. Nu måste vi komma vidare och fortsätta kampen. Trängselskatten skall bort och Västlänken skall stoppas.

Jag ber om ursäkt för att jag gick för snabbt fram med projekt nummer två men vi, folket som kör bil behöver ha något annat att tänka på när trängselskatten höjs med 22 % from den 1 januari 2015.

Och du Thomas TACK igen och igen!!!  • Comments(9)//www.tioisjubloggen.se/#post269