Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Lycka är När ett Ja blir ett Nej

2014Posted by Eva Smedberg Sun, December 14, 2014 07:42:08

Händer det er också att ledsamhetsproppen släpper, så att glädjeskrattet liksom kommer farandes långt inifrån och bubblar upp ur strupen likt kolsyrat vatten.

Igår fick jag ett telefonsamtal ifrån en äldre herre som vägrade presentera sig. Han sa att hans namn var oväsentligt.

Han var barsk, hade mycket pondus i rösten och jag ställde mig automatiskt i en slags försvarsställning.

Jag har fått ganska många telefonsamtal ifrån jämngamla kvinnor och äldre män, som med barsk röst hoppar på mig om allt möjligt, som inte nödvändigtvis har med det Västsvenska paketet att göra.

Mannen utan namn berättade att han hade tyckt att Trängselskatten var bra och att han inte hade funderat så mycket över orättvisan med den.

Västlänken hade han tyckt särskilt mycket om och han berättade att det här med tunnlar under Göteborg, hade varit på tapeten förut.

Han tackade oss allihop för uppvaknandet och berättade att han hade gått ganska långt fram i demonstrationståget.

Blev det som du hade tänkt dig? frågade han, för det krävs ju ändå någon med ett sjuhelvetes djävlaranamma för att ett sådant här evenemang ska bli av.

Han sa det sista mer som ett osentimentalt konstaterande, och det var exakt då, som mitt instängda ledsna skratt förvandlades till ett bubblade kolsyreskratt.

Jag har varit så enormt grundlöst ledsen över mycket som hände efter demonstrationen. Glädjen över att vi var på G försvann någonstans bland alla trötta missförstånd.

Så svaret blir Nej! Det blev tusen gånger bättre. Men det blev även väldigt dåligt eftersom många av de som arbetade med demonstrationen inte fick den uppskattning de så väl förtjänade, tyvärr...

Mig har den kostat enormt mycket lidande i form av trakasserier, missförstånd och förlorad vänskap.

Men allt det där är historia nu för VI ÄR PÅ GÅNG OCH VI HAR, vad vi vet, LYCKATS VÄNDA EN JA-PERSON!!!  • Comments(10)//www.tioisjubloggen.se/#post268