Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Äsch...man får tycka synd om sig själv sedan...

2014Posted by Eva Smedberg Fri, December 12, 2014 06:26:21

Man kan säga att jag har levt i en slags skyddad kärleksfull bubbla de senaste åren.

Jag driver en medicinsk fotvårdsklinik och tillsammans med mina kunder har jag lyckats skapa en varmt positiv miljö som många väljer att återkomma till.

Den som någon gång har varit på en fotvårdsbehandling vet att ett sådant besök kan vara mycket speciellt.

Det blir en hel del samtal om livet, det glada lyckliga men också om ledsna tragiska händelser, som många inte pratar om i det jäktade vardagslivet.

Mina kunder kommer ifrån alla samhällsklasser och det slår mig ofta att det enda som skiljer oss människor åt, är vilka förutsättningar vi har haft för att leva det liv vi lever.

Så när jag drog igång en demonstration mot Trängselskatten och Västlänken, då var jag varm och harmonisk på insidan och totalt oförberedd på den ilska och det hat som vissa människor gav uttryck för.

Men på något sätt var det ändå uthärdligt, för dessa människor tyckte inte som jag..

Det var när några få av alla mina nyvunna Nej till Trängselskatts-och Västlänkenvänner vände mig ryggen, som kampen mot hela Demokratipaketet blev riktigt smärtsamt.

På grund av ett gigantiskt feltänk av mig och ett annat lika stort feltänk av någon annan, sattes hela min trovärdighet ur spel.

Men man måste resa sig igen eftersom Trängselskatten är kvar och förberedelserna för Västlänken fortskrider.  • Comments(7)//www.tioisjubloggen.se/#post266