Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

...sommarvarmafredagstankar en onsdag...

2014Posted by Eva Smedberg Wed, December 10, 2014 06:08:19

God morgon :)

Vissa av dagens läsare har valt att klicka sig vidare från en FB-länk och till er säger jag Välkomna! Kul att ni tittar in och Tack för att ni fortfarande är med.

Kampen mot Trängselskatten och Västlänken fortsätter, och kampen för Demokratin får aldrig någonsin ta slut. Det vi fick vara med om lördagen den 22 november är något helt enastående fantastiskt och minnet av den dagen tål att tänkas på och påminnas om många gånger.

Folkets gemensamma kraft är stark och vad enkelt det är när man bara behöver svara JA eller NEJ till någonting. NEJ till Trängselskatt. NEJ till Västlänken. JA till Demokratin. En annan sak som tål att nämnas är att jag är glad och oerhört tacksam för de människor som jag har haft äran att arbeta med och de människor som hoppade på demonstrationståget, utan att fråga efter om "protesten" skulle vara värd något eller inte.

Och om man ska gå efter hur våra folkvalda politiker har reagerat på vår demonstration, så betydde den, enligt deras reaktion, ingenting. Det spelade alltså ingen roll att 5000 människor lämnade stugvärmen, tog sig till Götaplatsen och promenerade den långa vägen ner till Kanaltorget vid Operahuset.

DETTA ÄR MYCKET ALLVARLIGT och VILL VI verkligen ha politiker som inte bara missar att förankra sina stora infrastrukturprojekt hos oss, utan som dessutom tiger, när vi ställer frågor....skulle inte tro det.

Men den frågeställningen kan vi väl ta tag i efter jul. Jag kommer att ta julledigt ifrån eventet och vara mycket sparsam med FB, men jag kommer att skriva på den här sidan, och om ni vill fråga om något, var inte blyga, gå in och kommentera och om vi inte hörs förrän i januari God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!!

Allt gott// Eva  • Comments(2)//www.tioisjubloggen.se/#post264