Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Man kan sova på saken...

2014Posted by Eva Smedberg Tue, December 09, 2014 06:50:59

God morgon!

Idag känns allting mycket bättre! Idag är långt ifrån igår och det känns underbart varmt i hjärtat, att gårdagen slutade ungefär tusen gånger bättre än den började.

Jag tänkte struntat i mötet, tänkte att jag nog inte orkar att bli kallad feg mask i verkligheten också. För det är en sak att läsa om att man är ett svin på Facebook-chatten. Facebook är inte den riktiga världen, även om många tycks tro det.

Det talas mycket om transparans och därför är det så bra att allt dumt som har sagts av mig, men även av andra, finns nedskrivet på Facebook-chatten, så den som vill polisanmäla mig för förtal, har alla bevis där. Lycka till med det.

Gårdagen var över huvudtaget besvärlig. Två slipmaskiner gick sönder, vilket innebar att jag, snabbt som ögat, fick ta mig till Supinator i Landvetter, så att de fick rädda mig, för vilken gång i ordningen vet jag inte.

Jag gillar hantverkarna, killen och tjejen, på Supinator. Killen och tjejen är i min ålder och igår fick jag lära mig att när det knastrar i on/off-knappen beror det på.....ööh...vad var det nu då....var det säkringen som....eller...Ja!! Ni fattar varför jag behöver dem!! Tjejen lagade den ena slipmaskinen på ett litet kick medan den andra nog har gjort sitt...så jag ska köpa mig en ny, en stor med dammsugare eller vatten eller dammsugare eller vatten eller

Snart ska jag träffa min kund och göra färdigt gårdagens fotvårdsbehandling, för som hon sa igår eftermiddag. -Njaaää...Nageln ser fortfarande tyken ut.

Allt gott//Eva  • Comments(4)//www.tioisjubloggen.se/#post263