Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

...en person gör ingen folksamling...

2014Posted by Eva Smedberg Sun, December 07, 2014 05:27:37

Om du har ärliga avsikter utan baktankar. Om du med varmt hjärta gör sådant du brinner för, då lyckas du oavsett vad det gäller.

MEN i samma sekund som du blir större än projektet dvs börjar räkna hem din personliga vinst, då tappar du i trovärdighet och din omgivning känner det, utan att nödvändigtvis kunna sätta fingret på vad som har förändrats.

En bidragande orsak till varför vår första demonstration blev så lyckad, var just att kollektivet arbetade ihop. Vi hade samma glöd. Vi hade samma mål och vi var många.

När jag sedan blev beskylld för att ha utnyttjat två personer, då var det som ett oväntat slag rätt i solar plexus.

Jag blev helt golvad och fick fruktansvärt dåligt samvete. Hur kunde jag dra igång en sådan här stor apparat, utan att veta hur mycket jobb det skulle bli?

Jag förstår fortfarande inte utnyttjande-resonemanget. Vi gör väl detta för oss, våra barn och barnbarn. Vi gör detta för att rädda Göteborg och jag har inte gjort några personliga vinster på det här engagemanget.

Tvärtom så har det kostat lite grand i egenvärdeskapital. För vissa har ringt till mig på dagen och på natten och ifrågasatt min...intelligensstatus...typ.

Mitt egenvärde har fått sig en rejäl törn både en och tio gånger men jag är så övertygad om att vi som protesterar har rätt. Jag är så fast besluten på att vi ska vinna det här, så det får helt enkelt vara värt det.

Men det är jobbigt när telefonen ringer. Jag älskar de snälla samtalen men de elaka... skrämmer sk.ten ur mig...så nu var det sagt...ärlighet varar längst..  • Comments(7)//www.tioisjubloggen.se/#post262