Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Vi får utvärdera sedan------NU KÖÖÖR VI!!!

2014Posted by Eva Smedberg Sat, December 06, 2014 07:06:46

Jag blir mycket sällan besviken. Jag är en sådan där som mest blir arg, skäller jättehögt och lite för länge men sedan är det bra. Sedan är det som om det aldrig ens har hänt.

Men om någon trampar mig på tårna och förfular mitt engagemang, då förvandlas jag till en slags hämndlystenTyrannosaurus Rex, en stor köttätande dinosaurie. Och det var precis det som hände efter demonstrationen den 22/11 2014.

Eventet hade delats 37 000 gånger och jag hade lyckats samla ihop 2800 människor som var lika förbannade på Trängselskatten och Västlänken som jag var/är.

För att dessa människor inte skulle försvinna bort skapade jag, snabbt som bara den, ett nytt event, en manifestation för VÅRT GÖTEBORG, https://www.facebook.com/events/800205863371440/ Det var då jag blev beskylld för att spela ensam hjälte!

Det var inte helt genomtänkt, det ska erkännas, men samtidigt måste vi agera NU. Vi kan inte sitta lugnt i båten och utvärdera eller diskutera hjältefrågor eller slå oss för bröstet eller diskutera vem som har gjort vad. Jag gjorde minst punkt slut.

NU måste vi springa vidare, om vi vill hinna ikapp våra folkvalda politiker. De stannar nämligen inte upp med sina Västlänkenförberedelser. Så nu vill jag bara säga: Vad som än har sagts..tänkts Välkommen på den här resan också!  • Comments(9)//www.tioisjubloggen.se/#post261