Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Det var längesedan alla hette Glenn i Göteborg...

2014Posted by Eva Smedberg Mon, October 27, 2014 06:50:31

Jag börjar känna mig lite som en politiker dvs att jag undanhåller lite pinsamma detaljer, för att omgivningen inte ska tappa intresset och låta bli att gå i demonstrationståget den 22 november klockan 13.00.

Jag skriver på eventet på Facebook att det inte spelar någon roll vem som har sparkat igång det här. Och det är sant. Den här demonstrationen är VÅR TILLSAMMANS MEN jag skulle också vilja nämna att jag ute i det riktiga livet, verkligen avskyr att stå i fokus.

Så när Anette från GT ringde, frågade jag om det verkligen var nödvändigt att nämna mitt namn. Jag tänkte att man kanske kunde skriva att man bara hade hittat demonstrationseventet på Facebook...bara sådär...men hon tyckte att trovärdigheten försvann då, och jag kan väl i och för sig hålla med om det.

Och det är därför jag inte talar om att jag hatar att tala inför folk, trots att jag skulle vilja säga det med jättestora bokstäver. Men jag har inbillat mig, att om jag nämner det, visar mig det minsta lilla svag eller tveksam, då tror folk att den här demonstrationen bara är på låtsas och så låter dem bli att gå.

Ingenting kan vara mer fel!!!

Demonstrationen är viktig för den talar om ifall vi ska gå framlänges eller baklänges in i framtiden. Den är viktig för att visa att vi säger nej till politiker som inte tar någon notis om demokratins spelregler.

Men den är framför allt viktig för att den bygger på SOLIDARITET. Den bygger inte på antingen eller, för eller emot.

Den bygger på EN SOLIDARISK FRAMTIDSTRO!! Amen smiley

  • Comments(3)//www.tioisjubloggen.se/#post259