Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

EN FÖR ALLA, ALLA FÖR EN

2014Posted by Eva Smedberg Sun, October 26, 2014 05:54:59

Pssst...................psst...................hallå...................är det någon där...................inte det. Nää, tänkte väl det, eftersom klockan nästan inte är någonting.

Tänk er att vara en sådan där människa som har sovit klart lite innan klockan fyra varje morgon. Tänk er då, hur den där människan har det, när klockan ska flyttas tillbaka en timma, för det är ju inte så att den där människan sover förbi den där timmen.

Det finns morgonpigga fördelar, absolut...................typ...................jaa, tyyyp att man är den första som ser hur vädret kommer att bli. Och i oktober och november är just göteborgsvädret särskilt spännande med regn från norr och regn från söder, regn från sidan och regn som kommer snett uppåt nerifrån...................och upp.

En annan morgonpigg fördel är också, faktiskt, att trots att tankarna till en början flyter omkring lite som Havremustvälling, så fylls jag av en optimistisk framtidstro om att allt, precis ALLT är möjligt.

Och det är här någonstans i texten, som jag ska försöka snirkla in ett Tack!! Tack till alla er som tycker att demonstrationsinitiativet är bra MEN det där initiativet kunde vem som helst ha tagit. Nu råkade det bli jag.

Den här demonstrationen är ALLAS VÅR FÖRTJÄNST. Den visar inte enbart en vilja att förändra det politiska spelet. Den visar också på en, sedan länge bortglömd värme och solidaritet människor emellan.

Med den här demonstrationen visar vi att vi är EN FÖR ALLA, ALLA FÖR EN. Vi kompromissar. Vi vill vara med och bestämma över vår stad OCH vi vill ha rättvisa lösningar.

Vi, FOLKET, föregår med gott exempel OCH NU ÄR DET UPP TILL VÅRA FOLKVALDA POLITIKER ATT GÖRA SAMMA SAK...SÅ GÖR OM, GÖR RÄTT...

  • Comments(0)//www.tioisjubloggen.se/#post258