Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Trängselskatten och Västlänken kan dra åt......

2014Posted by Eva Smedberg Sat, October 25, 2014 05:12:51

Det här är ju givetvis en utopi men så länge våra drömmar är skattefria, kommer jag fortsätta att tro att hemma på min gata i stan, i det här fallet staden Göteborg, står alla upp för varandra oavsett, om man bor i en enrummare i källaren eller har den finaste lägenheten i hela kvarteret.

Demonstrationen mot Trängselskatten och Västlänken är precis som det låter. En protest mot dessa. Men, för mig, handlar demonstrationen lika mycket om solidaritet, om att den som exempelvis inte berörs av Trängselskatten, motsätter sig den på grund av att den, helt enkelt, är alldeles för ORÄTTVIS.

Demonstrationen handlar även om att en handfull "very important people" tar sig rätten och friheten att förändra en hel stad, utan att fråga efter vad folket tycker. Och om folket tycker någonting, då blir de klappade på huvudet av en handfull "very important people", som säger att folket är bakåtsträvare och inte förstår sig på stadens bästa.

Men handen på hjärtat, det säger ju sig självt att det MÅSTE finnas ett bättre alternativ än Västlänken!!??

Demonstrationsstatus:

1018 personer kommer

287 stycken kanske dyker upp och

14 732 personer är inbjudna!!!!

  • Comments(0)//www.tioisjubloggen.se/#post257