Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

..man kanske ska lugna ner sig...och skriva sedan...

2013Posted by Eva Smedberg Thu, November 28, 2013 07:08:07

Jag tycker många gånger synd om de gröna kaninerna på Liseberg, som i stekande sol och bistert regn, går omkring i nöjesparken och glatt vinkar till alla barnen. Och barnen vinkar glatt tillbaka, skakar hand och klappar och kramar för det mesta...men jag har sett ett förskräckt barn nocka till en kanin så att huvudet nästan flög av. Och precis när man tror att samhället inte kan bli mycket värre, då åtalas en man för sexuellt ofredande mot en...Lisebergskanin...och kalla mig gärna gammalmodig...men jag vet faktiskt inte vad den läggningen kallas.

Och igår, när jag hade skrivit av mig om hemtjänsthistorien, och var fulladdad med argument och pyttelite på krigsstigen, då träffade jag, givetvis, två helt underbara undersköterskor i hemtjänsten. Och trots att gårdagens inlägg inte handlade om alla dom 100 som är bra, så kände jag mig, lite, som en förrädare och, ganska mycket, som en gnälltant.

Och eftersom jag, igår, var pyttelite på krigsstigen, så ringde jag upp en kund när det hade gått tio minuter över tiden och sa glatt men tvärsäkert: Godmorgon :) Du ska vara på fotvård klockan halv nio. Ja, jag vet, svarade min kund glatt. Den tjugonionde, på fredag. Just det, svarade jag menande...och när det, liksom hördes, att det sakta sakta sakta gick upp för mig att det inte var fredag, började min kund gapskratta och sa: Jag har lagt fram lappen här så att jag inte ska glömma bort tiden...tuuuur att vi har känt varandra länge...och det är härligt med ett gott skratt på morgonen, även om veckan helt plötsligt blir två dagar längre...

Och igår fick jag ett par underbart vackra hemmastickade raggsockar, som är det bästa jag vet. Dom ska jag bara ha vid speciella tillfällen, sa jag och kramade om min kund. Då kan la du sätta på dig dom på julafton då, sa en annan kund...

Nu är klockan alldeles för mycket så ha en bra TORSDAG!!  • Comments(0)//www.tioisjubloggen.se/#post124