Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

...en stunds självrannsakan...om jag får be...

2013Posted by Eva Smedberg Sun, November 24, 2013 07:09:06

Den riktiga anledningen till varför jag startade upp den här bloggen igen, var för att komma igång med skrivandet. För jag har planer på att skriva en bok. Nu har jag visserligen redan skrivit en liten tunn bok men den har jag kramat ihop, skrynklat till och gömt undan längst ner i strumplådan.

Men jag har ett litet litet problem som jag måste komma förbi för att kunna skriva den riktiga boken. Jag måste komma på en psedonym, ett författarnamn som är så bra, så att ingen någonsin kommer att förstå att boken är skriven av en ganska intetsägande 47-årig trebarnsmamma.

Missförstå mig rätt. Jag är en jättespännande person...för den som gillar att hänga med någon som är helt uppriktig och som är lite sådär hejsanhoppsan i humöret. Och för att stå ut med mig måste man också vara en människa som, periodvis, rannsakar sig själv...annars gör jag det högt och tydligt. För det är ju den enklaste sak i världen att gå omkring här på jorden och tycka att det är fel på alla andra medan man själv är så himla bra.

Alla mår vi bra av en stunds självrannsakan, eftersom vi själva bidrar till att vissa saker återupprepas. Varje dag skäller jag på sönerna för att dom släpper sina skolväskor, fotbollsskor och benskydd tre centimeter innanför ytterdörren. Varje dag plockar jag upp sönernas skolväskor, fotbollsskor och beskydd tre centimeter innanför ytterdörren.

Nu vet jag inte riktigt vad detta hade med min psedonym att göra så slutsatsen får bli:

...om man gör som man alltid har gjort, då får man också samma resultat som man alltid har fått...

Ha en go söndag!!  • Comments(10)//www.tioisjubloggen.se/#post122