Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

...aj-aj-aj-AAAJ...

2013Posted by Eva Smedberg Mon, November 18, 2013 06:49:34

Det finns människor som, när dom vaknar på morgonen, kan berätta om hur fantastiskt roligt eller spännande dom har haft i sina drömmar under natten. Jag kommer nästan aldrig ihåg vad jag har drömt om, om det inte är en obehaglig dröm vill säga. Jag somnar nästan alltid på tre röda sekunder, hoppar vanligtvis ur sängen lika snabbt och däremellan finns det sällan speciellt mycket att berätta om.

Men i natt har jag drömt...om människor jag känner på Instagram. I natt samlades alla dessa människor hemma hos mig, för jag hade tvingat dom att hjälpa mig med att kratta upp alla löv i min trädgård. Vissa var riktigt förbannade. Dels för att jag själv inte krattade över huvudtaget och dels för att dom hade viktigare saker att göra. Men det brydde jag mig inte om för jag var tvungen att sticka till gymmet och gå på ett löpband.

Till slut, när arbetet nästan var klart, var det någon som sa: Men Hallå Igers! Hon är ju inte aktiv på Instagram längre. Hon tycker om våra bilder men trycker inte på Gilla-knappen. Hon blir glad över våra kommentarer men besvarar dom inte. Då var plötsligt alla mina Instagramvänner på gymmet och buade och någon skrek: ÖKA TEMPOT! ÖKA TEMPOT! och då var det någon som ökade hastigheten på mitt löpband...så idag har jag en fruktansvärd träningsvärk...

  • Comments(8)//www.tioisjubloggen.se/#post117