Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

...Nu så...

2013Posted by Eva Smedberg Sun, November 17, 2013 06:10:03

För några veckor sedan frågade jag yngste sonen om vi skulle börja träna på ett gym tillsammans. Innerst inne trodde jag väl inte riktigt på att han skulle vilja det, för jag är ju, många gånger, en rätt pinsam mamma, tycker han. Men visst ville han börja träna. Ska vi börja nu? Nää, svarade jag panikslaget, inte riktigt nu men snart så...

Jag blev absolut jätteglad och absolut jättetrött och helt absolut medveten om att det inte fanns en chans i världen, att sonen någonsin skulle glömma bort att jag hade frågat. Och i flera veckor har jag sagt att Snart så...

Härom dagen, när jag faktiskt inte kunde med att säga Snart så...en endaste liten gång till, åkte vi runt Hisingen för att hitta ett gym....som passade mammans smak. Det vill säga ett gym fullt med svettiga medelålders halvfeta blekfisar som inte har tränat på väldigt länge.

När vi inte hittade ett sådant ställe fick det bli ett gym som inte hade en bindningstid på ett helt liv, dessvärre såg jag inte heller en enda blek fetknopp. Igår var vi där och jag kunde köra igång direkt. Jag hade redan värmt upp...hemma, genom att riva ut allas garderober, för att hitta några passande kläder att träna i.

Sambon hade varit tyst och inte sagt ett endaste litet ord om kläderna som låg utspridda över hela huset. Några dagar tidigare hade han nämligen vänligt frågat om jag hade något att träna i. Då, för några dagar sedan, hade jag högfärdigt tittat på honom och fnyst: Det är klart att jag har! Vad är problemet?

Nu vet jag vad problemet är. Det finns nämligen inga klädesplagg som plattar till och håller in magen, utan att man förlorar medvetandet. Till slut hade jag hittat en lång t-shirt men eftersom den var alldeles för stor i halsen, drog jag även på mig en tjock collegetröja med en djup luva på, och tänkte att dom har nog fläktar i taket, för jag hade inte sett en enda svettig person där på gymmet.

Sonen var glad och taggad och på något sätt smittade det av sig även på mig. Vi började på löpbandet. Det gick jättebra...för jag såg ingen jag kände, å andra sidan såg jag ingenting alls...för om man har en luva då ska man faktiskt använda den...

God söndag!

  • Comments(5)//www.tioisjubloggen.se/#post116