Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Vakna!!

2013Posted by Eva Smedberg Fri, November 15, 2013 06:59:40

Så här vill inte jag att vårt land ska vara. En trebarnsfamilj ifrån Kosova utvisas efter elva år. Båda föräldrarna har arbeten och barnen är fem och tio år gamla och födda i Sverige. Utvisningsbeslutet råkade adresseras till femåringen. Vi har våra rutiner. Det blev fel och vi tar på oss det, säger immigrationsverket. HALLÅ!! Det handlar om människor här!!!

Det här kommer att bli vardagsnyheter om ett visst parti får bestämma. Tyvärr är detta något som många "missnöjesröstare" glömmer bort. Jag har måååånga kunder som är socialdemokrater sedan födseln, men som har fått nog av sitt partis ovilja att lyfta frågan om invandringen. Men det är en fråga som vilar på allas läppar oavsett om man är född här eller inte.

Det finns mellan 10 000-15 000 papperslösa människor i Sverige. Människor som hellre lever osynliga här än åker tillbaka till sina hemländer. Och detta är något jag tycker är så märkligt. Papperslösa vuxna har rätt till sjukvård och papperslösabarn har rätt att gå i skolan men dom kan inte få ett permanent uppehållstillstånd?? Vad är problemet??

Det är detta jag menar med ett tidlås. Nu får det ta mig f-n vara nog med den här låtsasmedmänskligheten. Vi SKA ta hand om alla som lever och verkar här, för inte en endaste liten människa ska leva osynlig i vårt land. Men om ingen lyfter frågan då kommer Sverige att bli ett land som liknar ett annat land som vi föraktfullt kan läsa om i historieböckerna...pax för att vara den som skriver dagboken...

  • Comments(2)//www.tioisjubloggen.se/#post114