Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

...?...

2013Posted by Eva Smedberg Thu, November 14, 2013 04:53:53

Polisen i Uddevalla skulle göra en husrannsakan och blev tvungna att låna Uddevallahems huvudnyckel. Men nyckeln kom bort och bolaget tvingades byta lås på 200 lägenheter.

Vi har också en nyckel på vift...eller på vift...Svensk Fastighetsförmedling har nyckeln till vårt förråd. För tre år sedan fick jag för oss att sälja vårt hus. Men när allt var klart ångrade jag oss och sent en torsdags kväll ringde jag upp mäklaren och sa som det var. Med sammanbiten vänlig röst sa han att det inte gjorde något alls, trots att vi skulle skriva på papperen tillsammans med de nya ägarna någon dag senare, en lördag. Och det var när mäklaren sa att jag skulle ha ett bra liv som jag bestämde mig för att nyckeln till förrådet kan vara kvar på Svensk Fastighetsförmedling.

För två veckor sedan kom en man ifrån posten in på kliniken och gav mig ett kuvert med nycklar och en "plupp" som skulle fungera som en slags nyckel. Vi har fått postboxar på Kortedala torg och för att ta sig in i trappuppgången där postboxarna sitter måste man ha den här "pluppen". Och jag tror att jag tänkte att jag lägger den på ett säkert ställe, så att den inte kommer bort. Och bort kommer den inte för den kommer inte ens fram. Jag har vänt upp och ner på hela kliniken för att hitta "pluppen", och i sökandet har jag även försökt hitta det visitkort som jag fick av postmannen, utifall att det skulle vara något...

Det är konstigt egentligen...för jag brukade ha superkoll...på allt...Någon kunde exempelvis fråga mig: Var är korken till min vattenflaska? Den ligger i köksskåpet närmast kylskåpet, längst in på nedersta hyllan, i en blå plastbunke med små hjärtan på, hade jag svarat...förut...men när någon frågar mig om var saker och ting ligger nu blir det liksom...blankt, möjligtvis ekar det till lite i hjärnkontoret när "hittasakerfrågan" krockar med "harintedenblekasteaningsvaret", men för övrigt är det...tomt.

Jag fyller 47 om ett väldigt litet tag. Det kan vara det.

  • Comments(2)//www.tioisjubloggen.se/#post113