Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

Det är inte alltid det klickar...

2013Posted by Eva Smedberg Sun, November 10, 2013 07:32:39

Det dök plötsligt upp en grön ruta på dataskärmen med ett gult blinkande utropstecken.

Sedan dök det upp en ruta till, och en till, och en till och till sist en svart ruta med en dödskalle på, som talade om att jag hade ett spionprogram...PÅ MIN DATOR.

Jag blev skräckslagen och förväntade mig nästan att få se ett gäng FBI-agenter storma in i huset med dragna automatvapen, så när sambon snarkade till blev det till ett: FREEEEZE...i mina öron. Jag lyfte upp armarna över huvudet men när jag tittade mig omkring var allt precis så lugnt och stilla som det är en helt vanlig lördagsmorgon.

Jag har haft datorn i många år och jo, jag skulle köra en back up och absolut förnya mitt McFee antivirusprogram, defragmentera och köpa nya drivrutiner...typ för jättelängesen. Så jag tänkte att nu är det nog dags att ladda ner lite allt möjligt till datorn. Det hinner jag med för hur lång tid kan det ta!

Idag söndag kan jag tala om att det kan ta exakt hur lång tid som helst. Allting hade gått så smidigt om det bara hade varit att ladda hem grejerna genom att klicka där det står click here...men nää då...när man sätter markören på click here då ploppar det upp en lättklädd kvinna som söker svenska män ???

...första gången hon dyker upp blir man generad, andra gången blir man förbannad, tredje gången försöker man sig på med den snabba varianten dvs ett blixtsnabbt tryck på click here. Men naj..funkar inte..käringen hinner före.

Så tar man sig samman, man har inget val eftersom datorn håller på att krascha. Rutan med tanten får vara kvar, och med spetsen på markören går man alldeles alldeles nära click here, man ber om största möjliga tyyyyyystnaaaaad...och så klickar man...alltså...får jag någonsin se henne i verkligheten då drämmer jag datorn i huvudet på henne. God Söndag!!!

  • Comments(0)//www.tioisjubloggen.se/#post110