Tioisjubloggen.se

Tioisjubloggen.se

...nä..zzz..tan alltid morgonpigg...

Om du aldrig vågar pröva dina vingar, hur ska du då kunna veta om du kan flyga? Och om det visar sig att du inte kunde flyga, då kan du alltid försöka igen.

..f`låt..tänkte på lite annat..

2013Posted by Eva Smedberg Fri, November 08, 2013 06:32:26

Det kändes lite...konstigt...Det gjorde det allt. Igår hade det kommunalägda bolaget Göteborgs lokaler anordnat en föreställning åt sina hyresgäster. Jag och ett 50-tal andra, som också hyr sin affärslokal av Göteborgs lokaler, fick lyssna på komikern Jan Bylund i ämnet "Boosta ditt ego".

Det var inte så att jag satt och funderade över om chefen för Göteborgs lokaler också hade något diffust kvitto undanstoppat någonstans. Det var absolut inte så att jag satt och smygkikade och försökte se om han kanske eventuellt hade en damklänning under kavajen. Nej. Så var det inte.

Däremot tänkte jag att: Fyyyy för att vara chef för någonting i Göteborgs kommun. För även om du är den mest hederliga människan på jorden, så kommer ingen att tro det när du berättar att du arbetar som chef...i ett kommunalt bolag...i Göteborg.

Jag håller med om att massmedia blåser upp vissa nyheter till löjligt stora proportioner. Men samtidigt: Kom igen nu för hel....te!!! Använd våra skattepengar till vettiga saker!!! Och just det ja...Jan Bylund lyckades "Boosta" egot, kanske mest sitt eget men det var en underhållande, igenkännande och rolig föreställning!

  • Comments(0)//www.tioisjubloggen.se/#post109